Bert de Vries bezoekt bedrijven-terreinen Nijmegen en Duiven

05/12/2014

Op woensdag 12 november 2014 bracht Bert de Vries een werkbezoek aan bedrijventerreinen in Nijmegen en Duiven. Diverse partners op InnoFase Duiven presenteerden zich tijdens het werkbezoek en maakten van de gelegenheid gebruik om aandacht te vragen voor problemen waar zij als innovatieve organisaties in de praktijk tegenaan lopen. In Nijmegen konden ARN BV, GDF Suez en bedrijvenvereniging TPN west in gesprek met Bert de Vries van EZ, over warmtenet, energieneutraliteit en bio-economie. Zowel De Vries als de partners op de bedrijventerreinen InnoFase en Nijmegen West Weurt kijken terug op een nuttig, constructief en prettig werkbezoek.

Lees meer over het werkbezoek van Bert de Vries aan InnoFase Duiven op de website InnoFase Synergiepark.

 

   Mr. E.J. (Bert) de Vries (55) is sinds 1 juli 2008 plaatsvervangend directeur generaal voor Energie en Telecom (ET). Daarnaast is hij directeur Energie en Duurzaamheid bij het ministerie van Economische Zaken.   De heer De Vries is sinds 1981 in diverse functies werkzaam bij het ministerie van Economische Zaken onder meer als plaatsvervangend directeur generaal voor Industrie en Diensten en sinds 2004 als plaatsvervangend directeur generaal voor Ondernemen & Innovatie, tevens directeur ruimtelijk economisch beleid.