Belangrijkste resultaten 2014

06/02/2015

Samen met onze partners in de stadsregio Arnhem Nijmegen werken we aan doorbraken in de groene economie. Ook het afgelopen jaar hebben we weer veel resultaten geboekt op het snijvlak van biobased economy, duurzame mobiliteit, energietransitie en innovatie.

Duurzame beweging
De Groene Hub is in 2010 gestart met de ambitie om vraag en aanbod van duurzame brandstoffen in de regio bij elkaar te brengen. Dit heeft geleid tot de groenste OV-concessie van Nederland, met slechts 17 gram CO2 per reizigerskilometer. De groene concessie is een vliegwiel geweest voor een grotere, duurzame beweging met een uitstraling tot in de rest van Nederland en de Euregio.

Belangrijkste resultaten 2014
We hebben de belangrijkste resultaten van 2014 voor u op een rij gezet. Bekijk de resultaten die we hebben geboekt op de onderwerpen::

Of download de jaarbrief 2014.