Cornelissen Transport LinX

Cornelissen is een Nijmeegs bedrijf dat is uitgegroeid tot een internationaal logistiek dienstverlener. Het bedrijf investeert in een duurzame transportketen voor goederen. Het gebruikt schonere voertuigen, waaronder LZV’s (lange zware voertuigen), elektrische bezorgwagens, aardgastrekkers op CNG en dual fuelmotoren. Door daarnaast de last mile slim in te richten, worden minder en schonere kilometers gereden in en buiten de steden.

LinX

Cornelissen is ambassadeur van het LinX-concept. LinX is een nieuw en innovatief vervoersconcept voor de stadsdistributie. Het concept bestaat uit de aan- en afvoer van producten door een zogenaamde eco-combi. Deze grote vrachtwagen met twee trailers kan een extra grote hoeveelheid goederen over een lange afstand vervoeren. De goederen worden naar een terminal aan de rand van de stad gebracht. Van daaruit worden de pakketten en goederen voor onder andere supermarkten met kleinere, schone en stille voertuigen tot in het hart van de stad gebracht.

Partners

Cornelissen Transport werkt voor de stadsdistributie nauw samen met CombiPakt, het initiatief van ondernemersvereniging TPN-West in Nijmegen.

Contact

Cornelissen transport
Hogelandsweg 41
6545 AC Nijmegen
T 024 3 72 47 24
E info@cornelissen.nl
I www.Cornelissengroup.com

Twitter icoon linkedin icoon

 

Projectupdate melden